dissabte, 13 de febrer del 2021

 EL DIJOUS LLARDER BOTIFARRA MENJARÉ!


Hola famílies de les maduixes, aquesta ha estat una setmana d'allò més intensa i emocionant!

Durant tota la setmana hem seguit les consignes que ens ha encomanat el Rei Carnestoltes i hem gaudit com mai ballant i disfressant-nos en els diferents ambients. 

El dijous llarder al matí, despés de molt parlar, ens vam adonar que no havíem portat berenar i que per posar-hi remei havíem de baixar a comprar al poble. Així doncs, vam organitzar-nos i vam fer equip amb els infants de P4 i P5 per anar a comprar el típic berenar de la diada. 
Les maduixes de P3 seríem els encarregats i encarregades d'anar a comprar la botifarra d'ou a Can Fanera. Els infants de la classe de les síndries anirien a la fleca a buscar el pa i els infants de la classe dels plàtans, al mercat a buscar tomàquets de sucar.

Ens ha encantat baixar al poble, moltes gràcies a Can Fanera que ens han rebut amb molta il.lusió i ens han tractat d'allò més bé!!!

Un cop vam arribar a l'escola cadascú es va preparar el seu berenar: sucar amb tomàquet, amanir amb oli i col.locar la botifarra d'ou o el formatge. Un cop dins la carmanyola, ja estàvem preparats per marxar d'excursió!

A la tarda vam berenar asseguts a l'herba de Sant Benet i vam jugar una miqueta!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada